FORUM KURALLARI
1 sayfadaki 1 sayfası
FORUM KURALLARI
1:Siyasi içerikili ve tartışmaya yol açacak anketler kesinlikle açılmayacak.
2:Şıksız anket açmayın. (anket şıkları en fazla 10 tane olabilir.) Bunu aşan durumlarda şıksız anket açmak için benden veya yöneticilerden alınarak açılabilir.
3:Şıksız anket konularına uyarı mesajı yazılacaktır. Mesajdan sonra en fazla yarım saat içerisinde konu sahibi tarafından konuya anket eklenmez ise konu içeriğine bakılmamaksızın kitlenecektir.
4:Siyasi,dini ve tartışma içerikli anket açılacaksa.. yani seviyeli bir anketse.. bölüm sorumlusundan izin alınmalıdır.
5:Mesaj sayınızı arttırmak için saçma sapan konular açmak kesinlikle yasaktır.
6:Kişiye özel anket açılmıyacak.(örneğin: ben nasıl bir kullanıcıyım, ben nereliyim ...) gibi onun yeri geyik anketler bölümüdür..
7:Kesinlikle konu sayınızı arttırmak için kullanmayın bu bölümü
8:Arattırmadan konu açmayın.Tekrar konular çöpe taşınacaktır.
9:Eğer açtığınız anket hit almazsa sebepsizin kaldırılacaktır.
10:Anket açan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır ve uymayanların konuları kesinlikle kilitlenecektir...
2:Şıksız anket açmayın. (anket şıkları en fazla 10 tane olabilir.) Bunu aşan durumlarda şıksız anket açmak için benden veya yöneticilerden alınarak açılabilir.
3:Şıksız anket konularına uyarı mesajı yazılacaktır. Mesajdan sonra en fazla yarım saat içerisinde konu sahibi tarafından konuya anket eklenmez ise konu içeriğine bakılmamaksızın kitlenecektir.
4:Siyasi,dini ve tartışma içerikli anket açılacaksa.. yani seviyeli bir anketse.. bölüm sorumlusundan izin alınmalıdır.
5:Mesaj sayınızı arttırmak için saçma sapan konular açmak kesinlikle yasaktır.
6:Kişiye özel anket açılmıyacak.(örneğin: ben nasıl bir kullanıcıyım, ben nereliyim ...) gibi onun yeri geyik anketler bölümüdür..
7:Kesinlikle konu sayınızı arttırmak için kullanmayın bu bölümü
8:Arattırmadan konu açmayın.Tekrar konular çöpe taşınacaktır.
9:Eğer açtığınız anket hit almazsa sebepsizin kaldırılacaktır.
10:Anket açan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır ve uymayanların konuları kesinlikle kilitlenecektir...
Sensizim5841-
Meslek : Webmaster ( Akcan Elektronik )
Ruh Hali :
Başarı Puanı : 212
Rap : 30
Kişi sayfası
Başarı Puanı, Seviye, Güçlülük: Max.3
1 sayfadaki 1 sayfası