Melegim.Forum.St
GÜL HANIM:) Uyeol10

Join the forum, it's quick and easy

Melegim.Forum.St
GÜL HANIM:) Uyeol10
Melegim.Forum.St
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GÜL HANIM:)

3 posters

GÜL HANIM:) Empty GÜL HANIM:)

Mesaj tarafından feyza Cuma Eyl. 19, 2008 10:55 pm

arkadaşlar bunu bi ablamdan öğrenmiştim oda radyodan dinlemiş gerçek bir olaymış sizinle paylaşmak istedim;

kan rengi kırmızı güllere bayılırdı zaten onlarla adaştıda ismide güldü.evlenme yıl dönümlerinde eşi avuç dolusu kırmızı güller yollardı ona hiç aksatmadan.hatta eşini kaybettiği yılda yine kapısı çalınmış ve güller kapının önüne bırakılıvermişti.tıpkı eski günlerde olduğu gibi,küçük bir kartla birlikte.her yıl güllere iliştirilen kartta aynı cümleler yazardı."SENİ HER YIL ÖNCESİNDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM"birden bunların son gülleri olduğunu düşündü.önceden ısmarlamış olmalıydı.öleceğini nasıl bilebilirdi.herşeyi öncedn planlamayı ve yapmayı nekadarda severdi.gülleri özenle içeri taşıdı ve yerleştirdi.sonra,eşinin kendine gülümseyen fotoğrafı yanına koydu.orada saatlerce gülleri ve fotoğrafı seyretti sessizce...bitmek bilmeyen tam bir yıl geçti.yanlız ve hüzün dolu bir yıl.bir sabah kapı çalındı tıpkı eski günlerde olduğu gibi kırmızı gülleri üzerinde kartı ile birlikte eşikteydi yine.gülleri içeri aldı,şaşkınlık içinde telefona sarıldı çiçekçi dükkanı aradı.onu bu kadar üzmeye ne hakkı olabilirdi?bilmiyorum dedi çiçekci.eşinizi geçen yıl kaybettiniz,telefon edeceğinizide biliyordum.bugün size gönderdiğim gülleri çok önceden ısmarlamış ücretinide ödemişti.dosyamda talimatı var efendim.bu çiçekleri size her yıl yollayacağım.birde özel kartı vardı el yazısıyla bilmeniz gerek diye düşünüyorum.öldükten sonra çiçeklere iliştirmemi istediği bir kart. gül hanım hıçkırıklar içerisinde teşekkür ederek telefonu kapattı.parmakları titreyerek açtı zarfı.gül hanım artık göz yaşlarına hakim olamıyordu. mektupda yazanlar şunlardı "MERHABA GÜLÜM!BİR YILDIR AYRIYIZ.UMARIM SENİN İÇİN ZOR OLMAMIŞTIR.YANLIZLIĞINI VE ACILARINI HİSSEDEBİLİYORUM.GİDEN SEN KALAN BEN OLSAYDIM NELER ÇEKERDİM KİM BİLİR.SEVGİ PAYLAŞILDIĞINDA HAYATIN TADINA DOYUM OLMUYOR.SEN RABBİMİN BANA BİR HEDİYESİ HARİKA BİR EŞTİN.BİR YILDIR AYRIYIZ.KENDİNİ BIRAKMA.AĞLARKEN BİLE MUTLU OLMANI İSTİYORUM.ONUN İÇİN BUNDAN SONRAKİ YILLARDA GÜLLER HEP KAPIMIZDA OLUCAK.ONLARI KUCAĞINA ALDIĞINDA GELECEKDEKİ BERABERLİĞİMİZİ DÜŞÜN.KOLAY DEĞİL AMA ALLAH İHTİYACIN OLAN SABR-I CEMİL-İ SANA VERECEKTİR.SEVGİMİZİ BİZE LUTFEDEN RABBİMİZE GÜVEN.O NE GÜZEL VEKİLDİR.GÜLLER SENİN KAPIYI AÇMADIĞIN GÜNE KADAR GELMEYE DEVAM EDECEK.O GÜN ÇİÇEKCİ KAPIYI BEŞ AYRI ZAMANDA GELİP ÇALACAK.EVE DÖNÜP DÖNMEDİĞİNİ KONTROL EDECEK.5.DEN SONRA EMİN OLARAK GÜLLERİ ONA VERDİĞİM YENİ ADRESE GETİRECEK,SENİNLE YENİDEN VE EBEDİYYEN KAVUŞTUĞUMUZ YERE BIRAKACAK.ALLAH'A EMANET OL GÜLÜM"

ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN ÇOK GÜZEL BEN KAÇ KERE OKUDUM HALA SIKILMADIM SİZDE OKUYUN HOŞUNUZA GİDECEĞİNİZDEN EMİNİM
feyza
feyza
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın
Ruh Hali : GÜL HANIM:) Asik10
Başarı Puanı : 3
Rap : 3

Kişi sayfası
Başarı Puanı, Seviye, Güçlülük: Max.3

GÜL HANIM:) Empty Geri: GÜL HANIM:)

Mesaj tarafından LeLisH C.tesi Eyl. 20, 2008 1:03 pm