geleceğimizi bizmi yazıyoruz,yksa yzılanımı oynyrz
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
geleceğimizi bizmi yazıyoruz,yksa yzılanımı oynyrz
geleceğimizi bizmi yazıyoruz,yoksa yazılanımı oynuyoruz?
feyza- Yeni Üye
-
Ruh Hali :
Başarı Puanı : 3
Rap : 3
Kişi sayfası
Başarı Puanı, Seviye, Güçlülük: Max.3
Geri: geleceğimizi bizmi yazıyoruz,yksa yzılanımı oynyrz
bence biz yazıyoruz...
m-R-w- Çalışkan Üye
-
Meslek : öqrencimm yhaa
Ruh Hali :
Başarı Puanı : 1
Rap : 1
Kişi sayfası
kendi seçeneklerimizle yaşadığımızı düşünüyorum.sonuçta irade seçeneğimiz var.kendi kararlarımı kendimiz alıyoruz hayatımız ona göre yönleniyor.mesela evlenmek için adaylar geliyor hangi kişise karar kıldıysanız yazınızda ona göre değişiyor.bir ötekini seçseydiniz daha farklı bir yazınız olurdu ... gibi..ama belli şeylerde var kaderde Allahın kesin olarak yazdığı.ölüm gibi..onu aşamıyoruz.
Sensizim5841-
Meslek : Webmaster ( Akcan Elektronik )
Ruh Hali :
Başarı Puanı : 212
Rap : 30
Kişi sayfası
hamza'mm süper söylemıshhsın cnm katılıorum
kendi seçeneklerimizle yaşadığımızı düşünüyorum.sonuçta irade seçeneğimiz var.kendi kararlarımı kendimiz alıyoruz hayatımız ona göre yönleniyor.mesela evlenmek için adaylar geliyor hangi kişise karar kıldıysanız yazınızda ona göre değişiyor.bir ötekini seçseydiniz daha farklı bir yazınız olurdu ... gibi..ama belli şeylerde var kaderde Allahın kesin olarak yazdığı.ölüm gibi..onu aşamıyoruz.
LeLisH- | aşKın -Ti haLi |
-
Meslek : öqRen-ci öqRendin mi?
Ruh Hali :
Başarı Puanı : 141
Rap : 17
Kişi sayfası
Başarı Puanı, Seviye, Güçlülük:
1 sayfadaki 1 sayfası