Melegim.Forum.St
papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr.... Uyeol10

Join the forum, it's quick and easy

Melegim.Forum.St
papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr.... Uyeol10
Melegim.Forum.St
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr....

3 posters

papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr.... Empty papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr....

Mesaj tarafından feyza Çarş. Eyl. 24, 2008 6:36 pm

Milli Eğitim Bakanlığı imam hatip liselerinde haham ve rahiplerin ders vermelerini programına almış bulunuyor, hayırlı olsun.
Bundan böyle imam hatip lisesi öğrencileri papaz ve hahamların rehberliğinde kilise ve sinagoglara geziler düzenleyecek, görevli haham ve papazlardan kiliseler, sinagoglar hakkında bilgiler alacak, inanç ve ibadet esas ve şekilleri hakkında nasihatler dinleyecek. Bakanlık diyor ki, “Dinler Tarihi derslerine Hıristiyan ve Musevi din adamları davet edilmeli ve öğrencilere kendi dinlerini bizzat anlatmaları sağlanmalı!”
Türkiye bir yandan bünyesinde kilise ve sinagog bulunan camilerle donatılıyor, diğer yandan papaz ve hahamlar imam hatip liselerine öğretmen olarak davet ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerimize ücretsiz dağıtılan ders kitapları ise çarpıtmalarla dolu. Mesela 6. sınıflarda okutulan Din Kültürü ve Ahlak Dersi kitabında İncil ve Tevrat için, “Allah, insanlara yol göstermek, onları güzel davranışlara yönlendirmek için birçok peygamberler görevlendirmiştir. Peygamberlerin bazılarına öğütlerin ve yasakların yer aldığı kitaplar göndermiştir. Bunlardan dört tanesi, günümüze kadar gelmiştir ve bütün olarak elimizdedir” denilerek “tahrif edilmiş” bu kitaplar Kur’an ile eşitleniyor. İnsan Allah’tan korkar, Allah’tan korkmuyorsa bile hakikate saygı duyar. Kim İncil ve Tevrat için, “Tam olarak elimizdedir” diyebilir ki. Bunu sen bir papaza, bir hahama söylesen o bile bu kadar cesurca bu ifadeleri kullanamaz.
Bu kitaplar “Tam” yani noksansızsa niye Kur’an-ı Kerim gibi “Tek” değil de meselâ İncil dört, hatta beş tane. Sonra onların kaç yüz İncil’den dörde indirildiğini artık bilmeyen kaldı mı?
Ders müfredatında Müslüman evladına tahrif edilmiş kutsal kitapları “Tam”, yani “noksansız” olarak öğretmeyi içine sindirebilmiş bir Milli Eğitim’in nihayet imam hatip liselerine papaz ve hahamları öğretmen olarak sokması, aslında bizi hiç şaşırtmadı. Bizi şaşırtan muhafazakâr Türk insanının ve bugüne kadar dini hassasiyetleri okuyucu elde etme vesilesi yapan kimi gazetelerin haham ve papazların imam hatiplere sızmalarına sessiz kalışları. Bir yanda Allah’ın dini ve milletin geleceği, diğer yanda iktidar partisinin nimetleri...

Milli Eğitim Bakanlığı kantarın topuzunu iyice kaçırdı

İmam Hatiplere papaz sokacaklar

Dinler arası diyalog: Vatikan projesi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın İmam Hatip Liseleri’ne yönelik başlattığı yeni uygulamayla, Dinler Arası Diyalog söyleminin bir adımı daha hayata geçiyor. Bakanlık, İmam Hatip’lerde Dinler Tarihi dersine Hıristiyan rahip ve hahamların davet edilmesini ve gençlere ders verdirilmesini istedi. Böylece güya dinler arasındaki önyargıların ortadan kalkacağını savunan bakanlığın, dinler arası diyaloğun hizmetinde var gücüyle çalıştığı anlaşılıyor.

Misyonerlik bakanlık eliyle okullarda
Gençlere kendi okullarında rahip ve hahamlar aracılığıyla Hıristiyanlık ve Yahudilik propagandasına izin vermek, misyonerliğin de Bakanlık eliyle meşrulaştırılıp kamu kurumlarına kadar sokulması anlamına geliyor. Misyonerlik ve insanları etkileme konusunda kapsamlı bir psikolojik eğitim almış olan rahip ve hahamların, Müslüman gençler üzerinde yapacakları tahribatın nereye varacağını ise kimse önceden kestiremiyor.

HABER MERKEZİ
Milli Eğitim Bakanlığı’nın İmam Hatip Liseleri’ne yönelik başlattığı yeni uygulamayla, Dinler Arası Diyalog söyleminin arkasında yatan gerçek amaç da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Medeniyetler İttifakı söyleminin hayatımızın her alanına sokulmasının yanı sıra, şimdi de Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatına da girdi. İmam Hatip Liseleri ve Anadolu İmam Hatip Liseleri’nin bu yılki müfredatında çarpıcı bir uygulama yapılarak bu okullarda okutulan Karşılaştırmalı Dinler Tarihi dersinde Hıristiyan ve Yahudi din adamlarının sınıflara davet edilerek bizzat dinlerini anlatması sağlanacak.

Misyonerlik meşrulaştırıldı
Bakanlık, İmam Hatip'lerde Dinler Tarihi dersine Hıristiyan rahip ve Yahudi hahamların davet edilmesini ve gençlere ders verdirilmesini istedi. Böylece güya dinler arasındaki önyargıların ortadan kalkacağını savunan bakanlığın, dinler arası diyalogdan anladığı şeyin gençlerimizin Hıristiyanlaşması ve Yahudileştirilmesi olduğu anlaşıldı. Henüz yeteri kadar dini donanıma sahip olmayan gençlere kendi okullarında rahip ve hahamlar aracılığıyla Hıristiyanlık ve Yahudilik propagandasına izin vermek, misyonerliğin de Milli Eğitim Bakanlığı eliyle meşrulaştırılıp alenen kamu kurumlarına kadar sokulması anlamına geliyor. Misyonerlik ve insanları etkileme konusunda kapsamlı bir psikolojik eğitim almış olan rahip ve hahamların, gençlerin zihin dünyası üzerinde yapacakları tahribatın nereye varacağını ise kimse önceden kestiremiyor.
feyza
feyza
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın
Ruh Hali : papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr.... Asik10
Başarı Puanı : 3
Rap : 3

Kişi sayfası
Başarı Puanı, Seviye, Güçlülük: Max.3

papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr.... Empty Geri: papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr....

Mesaj tarafından m-R-w Cuma Ekim 03, 2008 12:15 pm

Very Happy
m-R-w
m-R-w
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye

Kadın
Meslek : öqrencimm yhaa
Ruh Hali : papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr.... Kustah10
Başarı Puanı : 1
Rap : 1

Kişi sayfası

papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr.... Empty Geri: papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr....

Mesaj tarafından feyza C.tesi Ekim 04, 2008 1:00 am

ben bunda gülüncek bişey bulamıyorum
feyza
feyza
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın

Kişi sayfası

Mesaj tarafından m-R-w C.tesi Ekim 04, 2008 1:39 pm

içimden geldii ala ala
m-R-w
m-R-w
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye

Kadın

Kişi sayfası

Mesaj tarafından feyza C.tesi Ekim 04, 2008 4:54 pm

içinden gelme gibi birşey söz konusu olamaz bnce bu papazlı eğitim kadar cins bişi yok ya ne bu böle müslüman bi ülkede yaşadığımız halde dindersleri zor alınıyor bide papaz gelcekmiş töbe töbe:S:S neden diğer liseler değilde ihl ler???? işte ihllere olan isteklerin arttığını görünce ne yapıcaklarını bilemiyolar.kaleyi içten feth etmeye çalışıyorlar ve bizim ülkemizde buna müsade ediyor.saçmalığa bak yaa Sad Sad
feyza
feyza
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın

Kişi sayfası

Mesaj tarafından m-R-w C.tesi Ekim 04, 2008 5:00 pm

işte bende onun için güldümm çoq saçma...
m-R-w
m-R-w
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye

Kadın

Kişi sayfası

Mesaj tarafından feyza C.tesi Ekim 04, 2008 5:28 pm

hee o zaman oraya gülme amacını yazsaydın keşke yoksa yanlış anlaşılıyodu.papaz eğitimi kadar saçam bi eğitim yoktur heralde.o gelsin biz öğretiriz ona islamı hay Allah'ım yaa sen ıslah et bu milleti
feyza
feyza
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın

Kişi sayfası

Mesaj tarafından m-R-w C.tesi Ekim 04, 2008 5:31 pm

amin.. Exclamation Smile
m-R-w
m-R-w
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye

Kadın

Kişi sayfası

Mesaj tarafından yaralı_kalp Cuma Kas. 28, 2008 11:13 pm

yha biz sinegoglara gezi düzenlerdik yada onlar cenaze düzenlerlerdi Smile
yaralı_kalp
yaralı_kalp
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek
Ruh Hali : papaz ve hahamlı ihl ler geliyorrrr.... Deli10

Kişi sayfası